Ons team

Bij Boxing & Bodytec Studio staat er altijd een personal trainer voor je klaar om je te helpen jouw persoonlijke doelen te bereiken.
Ons team stelt zich hier aan u voor. 

Yama
Eigenaar, personal trainer

Expertise:

Mijn leven staat al vanaf mijn tiende volledig in het teken van (top)sport, ik heb jarenlang in het Nederlands Boksteam gebokst en heb uiteindelijk het hoogste trainersdiploma in het boksen, wereldwijd, weten te behalen in 2004.
Ik heb vele jaren gewerkt als fitnessinstructeur, personal trainer en bokstrainer in diverse fitness centra in de omgeving van Den Haag. Inmiddels heb ik 18 jaar ervaring in het vak.
Sinds ik via kennissen met het principe van Bodytec in aanraking ben gekomen was ik direct verkocht. Ik heb nog nooit meegemaakt, ondanks vele jaren ervaring met gewichten in de sportschool dat veranderingen van mijn lichaam zo snel merkbaar waren als met Bodytec.

Omdat ik vele anderen graag de fantastische ervaringen met Bodytec wilde laten meemaken ben ik anderhalf jaar geleden begonnen met mijn eigen Bodytec studio in Den Haag-Bezuidenhout. Kom vooral langs om je lichaam in korte tijd positieve veranderingen te laten doormaken.

Jeroen
Personal trainer

Expertise:

Vanaf dat ik kon lopen ben ik al bezig met sporten, het liefst zo vaak mogelijk en zo fanatiek mogelijk. Ik ben begonnen met Judo, deed altijd mee aan wedstrijden op hoog niveau en heb mijn zwarte band behaald. Daarnaast deed ik ook aan voetbal en jiu-jitsu. Sinds een jaar of vijf ben ik helemaal verkocht aan boksen! Ik ben begonnen met lesgeven toen ik 18 was in het judo en heb de afgelopen jaren veel meer trainingservaring opgedaan in het voetbal, heb circuit- en bootcamptrainingen gegeven en heb ook veel ervaring opgedaan met padsen(boksen)

Sinds Yama Ahmadi mij anderhalf geleden vroeg om mee te helpen in zijn Bodytec studio in Den Haag, ben ik het avontuur aangegaan samen met hem.

Sindsdien hebben we vele klanten in korte tijd zien veranderen door Bodytec. Ze werden fitter, energieker, sterker, en in vele gevallen ook slanker. Ik hoop dat jullie langs zullen komen om onze trainingen te ervaren.

Iven
Personal trainer

Expertise:

Sport is altijd al een groot onderdeel van mijn leven geweest. Ik begon als een klein jongetje op het hockeyveld en besloot op mijn 17e om hiermee te stoppen. Door mijn opleiding Lifestyle sport en bewegen maakte ik kennis met fitness en zo kwam ik erachter dat dit helemaal mijn ding is. In het 2e jaar van mijn opleiding ging ik stage lopen in een sportschool en maakte ik kennis met dit werkveld. Het leek mij super leuk om van mijn hobby werk te maken dus was vanaf dat moment werkzaam als fitness instructeur.

Omdat ik het super leuk vind om personal training te geven was ik opzoek naar iets nieuws. Zo liep ik tegen Bodytec aan. Het mooie aan Bodytec is dat je snel resultaat voelt, je merkt al na een aantal keer dat je progressie boekt. Tijdens de trainingen zal ik je zoveel mogelijk motiveren en ben ik jou perfecte drijfveer. Ik help je graag bij het behalen van jou persoonlijke doelstelling.
Jarvin
Personal trainer

Expertise: