Dit is het team van Bodytec Den Haag

Samen met jou zorgen wij er voor dat jij je doelen behaald!

We stellen ons hieronder graag even voor.

Tot snel!
Team Bodytec Den Haag

Yama

Yama

Eigenaar, personal coach

Expertise:

Internationaal gecertificeerd Bodytec-instructeur, personal trainer, docent lichamelijke opvoeding, bootcamp-instructeur, voedingsadviseur, NBB AIBA 1 STAR COACH bokstrainer.

Mijn leven staat al vanaf mijn tiende volledig in het teken van (top)sport, ik heb jarenlang in het Nederlands Boksteam gebokst en heb uiteindelijk het hoogste trainersdiploma in het boksen, wereldwijd, weten te behalen in 2004.
Ik heb vele jaren gewerkt als fitnessinstructeur, personal trainer en bokstrainer in diverse fitness centra in de omgeving van Den Haag. Inmiddels heb ik 18 jaar ervaring in het vak.
Sinds ik via kennissen met het principe van Bodytec in aanraking ben gekomen was ik direct verkocht. Ik heb nog nooit meegemaakt, ondanks vele jaren ervaring met gewichten in de sportschool dat veranderingen van mijn lichaam zo snel merkbaar waren als met Bodytec.

Omdat ik vele anderen graag de fantastische ervaringen met Bodytec wilde laten meemaken ben ik anderhalf jaar geleden begonnen met mijn eigen Bodytec studio in Den Haag-Bezuidenhout. Inmiddels is mijn zaak daar zo succesvol, dat ik graag wilde uitbreiden naar Voorschoten, om ook daar mensen elke dag blij te kunnen maken met mijn Bodytec lessen, kom vooral langs om je lichaam in korte tijd positieve veranderingen te laten doormaken.

Iven

Iven

Personal coach

 

 

Sport is altijd al een groot onderdeel van mijn leven geweest. Ik begon als een klein jongetje op het hockeyveld en besloot op mijn 17e om hiermee te stoppen. Door mijn opleiding Lifestyle sport en bewegen maakte ik kennis met fitness en zo kwam ik erachter dat dit helemaal mijn ding is. In het 2e jaar van mijn opleiding ging ik stage lopen in een sportschool en maakte ik kennis met dit werkveld. Het leek mij super leuk om van mijn hobby werk te maken dus was vanaf dat moment werkzaam als fitness instructeur.

 

 

Omdat ik het super leuk vind om personal training te geven was ik opzoek naar iets nieuws. Zo liep ik tegen Bodytec aan. Het mooie aan Bodytec is dat je snel resultaat voelt, je merkt al na een aantal keer dat je progressie boekt. Tijdens de trainingen zal ik je zoveel mogelijk motiveren en ben ik jou perfecte drijfveer. Ik help je graag bij het behalen van jou persoonlijke doelstelling.

Lisa

Lisa

Personal coach

 

Mijn naam is Lisa en ik ben 26 jaar. Ik ben geboren in Rotterdam en vanaf mij 12ste tot 24ste opgegroeid in zuid Spanje. Sinds kort woon ik nu Scheveningen.

Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met verschillende vechtssporten. Veel judo wedstrijden gedaan en toen ik wat ouder werd verder gegaan met kickboksen, boksen en fitness.

Door mijn grote passie voor een gezonde levenstijl heb ik besloten mijn horeca carrière achter mij te laten en mijn gehele focus te leggen op het sporten. Ik deel deze passie graag met andere en motiveer mensen met plezier.

Boksen gecombineerd met body tec is de perfecte toevoeging voor ieder zijn eigen doelstelling. Met veel plezier kom ik vanaf dit jaar het team versterken.